Η Feroniki ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα είναι μία από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες διεθνών μεταφορών, διανομών, τελωνειακών και τραπεζικών υπηρεσιών.

Με άρτια υποδομή, σύγχρονες υπηρεσίες και διαδικασίες εξυπηρέτησης, και με τα πιο έμπειρα στελέχη του κλάδου, η εταιρεία κατάφερε σύντομα να καταξιωθεί ως μία από τις πιο ανταγωνιστικές στον χώρο της διεθνώς, με έδρα την πύλη της Ανατολικής Ευρώπης το διαμετακομιστικό κέντρο του Πειραιά. Απέναντι από το νέο Σουέζ και πριν το νέο Βόσπορο, η εταιρεία ήδη διαδραματίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Χάρις στην προηγμένη τεχνογνωσία της, η Feroniki διεκπεραιώνει καθημερινά τη μεταφορά αγαθών από και προς όλο τον κόσμο, για ένα ευρύ πελατολόγιο υψηλών απαιτήσεων. Οι υπηρεσίες Door to Door που παρέχει εφαρμόζονται με τους πιο ευνοϊκούς όρους παράδοσης, συνδυάζοντας τις εναέριες, επίγειες και θαλάσσιες μεταφορές, με το στρατηγικό δίκτυο συνεργατών που διαθέτει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Κάθε τμήμα της εταιρείας είναι επανδρωμένο με αυστηρά επιλεγμένο και υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό. Σε σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, εξοπλισμένο με συστήματα υψηλής τεχνολογίας, τα στελέχη της εταιρείας δημιουργούν λύσεις υψηλής αποτελεσματικότητας, ακόμη και για τις πιο σύνθετες ανάγκες διαμεταφοράς και τελωνειακής αντιπροσώπευσης. Με την αξιοπιστία των ανθρώπων της, η Feroniki έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ταχύτητας εξυπηρέτησης, φερεγγυότητας κι απόλυτης εμπιστοσύνης, εξασφαλίζοντας πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες της!

Σήμερα, με ανανεωμένη εικόνα, νέα γραφεία κι ακόμη πιο σύγχρονη υποδομή, η Feroniki εισέρχεται σε νέα εποχή δραστηριοτήτων, αντλώντας ώθηση και από την απόκτηση του πιστοποιητικού AEO (Authorised Economic Operator). Κοιτάζοντας δυναμικά στο μέλλον, εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες διαμεταφοράς, διακίνησης και τελωνειακής εξυπηρέτησης, με στόχο να γίνει ο πιο έμπιστος συνεργάτης για εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες, στηρίζοντας τον κομβικό ρόλο του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας στην επιχειρηματική ανάπτυξη.