Οι διαμεταφορικές υπηρεσίες συνιστούν έναν καίριο συνδετικό κρίκο στην αλυσίδα εφοδιασμού της αγοράς. Το τμήμα Forwarding της εταιρείας, χάρις στη συστηματική και άρτια οργάνωσή του, δύναται να παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικά άριστες λύσεις σε αυτόν τον τομέα, με γνώμονα την ικανότητα να σκέφτεται η εταιρεία πάντα ως πελάτης. Η Feroniki, με τις υπηρεσίες διαμεταφοράς που παρέχει, κρατά ‘ζωντανό’ τον παλμό του εμπορίου κι ‘ενώνει’ καθημερινά την αγορά με τις ανάγκες της, μεταφέροντας πολύτιμα εμπορεύματα, αλλά και αξίες συνεργασίας!

Η υπηρεσία της μεταφοράς είναι το πρώτο στάδιο του συνόλου των υπηρεσιών της Feroniki και παρέχεται απολύτως σύμφωνα με τους όρους διαμεταφοράς (INCOTERMS 2010) σε συνδυασμένο τρόπο μεταφοράς των αγαθών.

Η έμπειρη ομάδα των στελεχών της Feroniki έχει την τεχνογνωσία να σχεδιάζει για εσάς την καλύτερη λύση μεταφοράς, με απόλυτη ικανοποίηση ως προς την ταχύτητα παράδοσης και το κόστος, από ένα απλό χαρτοκιβώτιο, μέχρι τη διακίνηση πλήρων φορτίων. Επίσης, οι υπηρεσίες της εταιρείας ακολουθούν πλήρως τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας, στις περιπτώσεις μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Η Feroniki αποτελεί την ιδανική λύση, είτε ο πελάτης αναζητά απλές υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, είτε σύνθετες λύσεις διακίνησης εμπορευμάτων και μεγάλων φορτίων σε παλέτες.

Η υπηρεσία των τελωνειακών διατυπώσεων της Feroniki παρέχεται με εγγύηση την 35ετή εμπειρία της σε θέματα τελωνειακής, δασμολογικής, τραπεζικής και διεθνούς νομοθεσίας. Πιο συγκεκριμένα, η Feroniki:

  • Διεκπεραιώνει τις τελωνειακές διαδικασίες για δεκάδες πελάτες καθημερινά.
  • Ενεργεί ως μεσολαβητής για λογαριασμό των πελατών της.
  • Εξυπηρετεί οποιαδήποτε τελωνειακή ανάγκη σε λιμάνι ή αεροδρόμιο με ταχύτητα και αξιοπιστία.
  • Συγκεντρώνει με ακρίβεια όλα τα έγγραφα και πιστοποιητικά δηλώσεων και καταβολής δασμών και φόρων για λογαριασμό των πελατών της.
  • Διασφαλίζει 24ωρη πρόσβαση σε ειδικούς και κατά τόπους πράκτορες, ώστε οι τελωνειακές σας ανάγκες να εξυπηρετούνται με ταχύτερη επεξεργασία.

Η τεχνογνωσία της εταιρείας λειτουργεί ως προστιθέμενη αξία στη διανομή των εμπορευμάτων σας, γεγονός που έχει καταξιώσει τη Feroniki ως μία από τις πιο αξιόπιστες κι ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου, σε διεθνές επίπεδο.

Η υπηρεσία της αποθήκευσης και διακίνησης αγαθών είναι ένα καθοριστικό τμήμα της υποστήριξης των Logistics, καθώς είναι συχνά ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παράγοντες για τη μείωση του κόστους διαμεταφοράς.

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης που παρέχει η Feroniki εγγυώνται:

  • Μείωση του χρόνου μεταφοράς και περιορισμό των εξόδων αποστολής
  • Υπερσύγχρονα συστήματα για να μην υποστούν την παραμικρή ζημία τα φορτία
  • Άρτια μεταφορά ειδικά εάν τα εμπορεύματα κι αγαθά συγκεντρώνονται από διαφορετικούς φορτωτές για να παραδοθούν σε έναν παραλήπτη.

Όσο μικρή ή σύνθετη κι αν είναι η ανάγκη του πελάτη, η Feroniki έχει την υποδομή και την εμπειρία να προσφέρει μία νέα διάσταση πλεονεκτημάτων στην αποθήκευση, κρατώντας τα εμπορεύματα ασφαλή για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε!

Με γνώμονα την αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία των υπηρεσιών της Feroniki, δημιουργήθηκε η λύση των ασφαλιστικών και τραπεζικών δεδομένων, σε επίπεδο μεταφοράς εμπορευμάτων.

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένα κι αξιόπιστα σύγχρονες λύσεις ασφαλιστικών και τραπεζικών δεδομένων, σύμφωνα με τις κανονιστικές ρυθμίσεις, και τις διεθνείς νομοθεσίες και συμβάσεις, είτε τα εμπορεύματα διασχίζουν τη θάλασσα, τη γη ή τα διεθνή σύνορα.

Σε κάθε ανάγκη διαμετακόμισης, η Feroniki συγκεντρώνει για τους πελάτες της όλα τα παρεμβαλλόμενα ασφαλιστικά και τραπεζικά δεδομένα, με τρόπο φερέγγυο και ικανό να ομαλοποιήσει το εκάστοτε έργο, ενισχύοντας την απόδοση της εμπορικής δραστηριότητας!