Οι υπηρεσίες ναυλώσεων αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους τομείς δραστηριότητας της Feroniki. Χάρις στον μεγάλο όγκο εμπορευμάτων που διακινούμε καθημερινά και την ευρεία τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει, επί σειρά ετών, σε αυτό το αντικείμενο, έχουμε εδραιώσει την ανταγωνιστικότητά μας εντός κι εκτός των συνόρων, ακόμη κι απέναντι σε μεγάλες, διεθνείς εταιρείες.

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς και θέλοντας να ανταποκριθούμε πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα συνεργατών – ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι λειτουργούν με απόλυτο επαγγελματισμό για λογαριασμό της εταιρείας μας, στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται.

Η σχέση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων παγκοσμίως, σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας. Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών – ανταποκριτών μας εκτείνεται σε όλες τις ηπείρους, βοηθώντας μας να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύνθετες ανάγκες ακόμη και της πιο εξειδικευμένης μεταφοράς φορτίου. Το δίκτυό μας είναι εγγύηση ότι τα εμπορεύματα που διακινούμε θα φτάσουν στον προορισμό τους γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια, καλύπτοντας τα standards κάθε πελάτη, ακόμη κι εκείνων με πολύ ειδικές απαιτήσεις.

 

Τα χαμηλά κοστολόγια με τα οποία λειτουργούμε, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών προηγμένων προδιαγραφών, δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους πελάτες που μας εμπιστεύονται, με αποτέλεσμα στον τομέα των ναυλώσεων το όνομα Feroniki να θεωρείται η σίγουρη επιλογή, που εγγυάται κάλυψη κάθε ανάγκης, με υψηλή ανταποδοτικότητα.